Informatie over Ghazal Beauty

VISIE

VISIE

Wij beginnen pas de schoonheid van de wereld om ons heen te zien als wij goed in ons vel zitten. Ghazal Beauty is ontstaan uit de gedachte dat goede verzorging en aandacht voor je zelf niet alleen onze uiterlijke schoonheid maar ook onze geestelijke gezondheid verbetert.

Ervaring leert dat de blik van een tevreden klant meer dan duizend woorden spreekt. Ook als het om de kleinste veranderingen gaat, gelooft Ghazal Beauty in een breed individueel impact ervan. Ghazal Beauty streeft ernaar haar klanten te helpen met het realiseren van het ideaalbeeld* dat zij hebben van elegantie en schoonheid.

MISSIE

MISSIE

De missie van Ghazal Beauty is vrij simpel, want ‘beauty is simplicity’ is mijn favoriete motto. In de gezicht- en haarbehandelingen maak ik daarom al jarenlang zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk verantwoorde hulpmiddelen en eeuwenoude gebruiken zoals threading. Goede service, persoonlijk advies en maatwerk zijn belangrijke kenmerken van de behandelingen van Ghazal Beauty waarin de mens en haar unieke karakter centraal staan.

Ook in de cosmeticalijn zijn service en persoonlijk advies belangrijke pijlers, net als veilige ingrediënten uit de natuur. De afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met diverse beauty producten en gezien wat de resultaten zijn. En heb ik altijd in mijn achterhoofd gehad dat de meeste producten iets belangrijks missen. Namelijk het centraal stellen van de mens. Juist dat aspect wat ik zo belangrijk vind. Daaruit is de passie voor het ontwikkelen van beauty producten ontstaan. Ghazal Beauty introduceert cosmeticaproducten die niet alleen als handige hulpmiddelen fungeren, maar bovenal de gezondheid van de huid en het haar bevorderen.

Ghazal

GHAZAL

Ghazal Beauty is een nieuw Nederlands cosmeticamerk, sinds 2019, gespecialiseerd in de verzorging en verfraaiing van natuurlijke wenkbrauwen met 100% natuurlijke formules. Opgericht door wenkbrauw stylist Ghazal Sahba, geboren uit liefde voor het vak én doordat zij in de dagelijkse praktijk geen goede producten, die echt doen wat ze beloven, kon aanbevelen aan haar klanten. In haar eigen Brow & make-up salon in Apeldoorn ontstond het idee om een complete, natuurlijke en luxeverzorgingslijn speciaal voor wenkbrauwen te creëren. Uniek en vernieuwend, made in Holland.

 

Geboren in 1986, woonachtig in Apeldoorn. Moeder, echtgenote en ondernemer in de wenkbrauwstyling. Oprichter van Ghazal Beauty, the natural brow creator. Een droom die werkelijkheid werd: verzorgingsproducten speciaal voor wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn namelijk haar passie. Waar ze ook is, in één oogopslag ziet zij of de vorm van de wenkbrauw klopt met het gezicht en de persoonlijkheid. Vaak zijn wenkbrauwen iets te enthousiast en te vaak geëpileerd. Te smal, te rond, te vol op de ‘verkeerde’ plek. Daarom werkt zij vaak samen met klanten aan het langdurig verbeteren van de conditie en de vorm van de wenkbrauwen. Waarbij zij telkens misgreep in het bestaande aanbod van wenkbrauwproducten – geen enkel product op de markt kon bieden wat zij zocht. Daarom besloot zij om zelf een product te ontwikkelen dat wél op een gezonde, verantwoorde manier de doelstellingen kan behalen die ze voor ogen had. Zo werd het eerste product van Ghazal Beauty geboren: Brow Boost Oil.

Wat onze klanten zeggen

X